'Çocuk taklidi yapan yetişkin cüce' iddialara yanıt verdi: 16 yaşındayım, sosyopat değilim

ABD'de nadir görülen bir cücelik hastalığına sahip olduğu ve çocuk taklidi yaptığı öne sürülen Natalia Barnett, "Yaşadıklarımı bir de benden dinleyin" diyerek 'Dr Phil' programına konuk oldu. Kendisini evlat edinen aileyi ölümle tehdit ettiği iddiasını yalanlayan Natalia, "Kemik testi yaptırdıklarını söylüyorlar ama ben öyle bir şey hatırlamıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de çocuk taklidi yapan ve kendisini evlat edinen çifti defalarca öldürmeye çalıştığı belirtilen 22 yaşındaki Natalia Grace Barnett, hakkındaki iddiaları reddetti. Bir 'sosyopat' olmakla suçlanan Barnett, CBS'te yayımlanan 'Dr Phil' programına konuştu. Programın yarın yayınlayacağı söyleşinin tanıtımında Perşembe gecesi yayımlanacak programın tanıtımında Barnett, kendisini terk ederek Kanada'ya gittikleri için haklarında dava açılan çiftin iddia ettiği gibi 'zihinsel bir rahatsızlığı olmadığını' söyledi.

Nadir görülen bir cücelik hastalığı nedeniyle Natalia Barnett'in yaşı belirlenemiyor. Ukrayna'da doğan Barnett'in 2010'da evlat edinildiğinde yaşının altı ile sekiz arasında olduğu tahmin ediliyordu. Eylülde Michael ve Kristine Barnett çiftine Natalia Barnett'i üç yıl boyunca bir dairede tek başına bıraktığı suçlamasıyla dava açılmıştı. 2012'de mahkemede Natalia Barnett'in yaşını kemik ölçümü raporlarıyla sekizden 22'ye çıkaran çift kefaletle serbest bırakıldı. Dava gelecek yıl görülmeye başlanacak.

Kristine Barnett, Natalia Barnett'in kendisini elektrikli çite itmeye çalıştığını, kahvelerine çamaşır suyu koyduğunu, gece uykuda kendisini ve kocasını bıçaklama girişiminde bulunduğunu ve cama kanla yazı yazdığını öne sürmüştü.

Programda, Bernett ailesinin iddialarını yalanlayan Natalia, "Kemik taramasına gittiğimizi söylüyorlar ama ben öyle bir şey hatırlamıyorum" ifadelerini kullanıyor. Daily Mail gazetesinin ulaştığı Natalia'nın biyolojik annesi de suçlamaların doğru olmadığını ve Natalia'nın 16 yaşında olduğunu söyledi.

Programa 2016 yılında onu resmen evlatlık edinen Anton and Cynthia Bishop-Mans ailesiyle katılan Natalia, Bernett ailesi onu bıraktığında çocuk olduğunu iddia ediyor. Anton and Cynthia Bishop-Mans ailesi de Natalia'nın 16 yaşında olduğunu ve evlat edinirken yaptırdıkları kemik testinde 14 yaşında çıktığını dile getirdi. (BBC Türkçe/DIŞ HABERLER)

6 yaşında sanıp evlat edindiler, 22 yaşında çıktı6 yaşında sanıp evlat edindiler, 22 yaşında çıktı