Taylandlı milyoner ölü bulundu: Cesedine beton döküp dondurucuya sakladılar

İki haftadır haber alınamayan Taylandlı milyoner iş kadını Wannee Jiracharoenying evinde ölü bulundu. Wannee'nin başına poşet geçirilmiş, betonla kaplanmış cesedi bir derin dondurucuya konulmuştu...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Taylandlı milyoner iş kadını Wannee Jiracharoenying, evinde başına poşet geçirilmiş ve bedeni betonla kaplanmış halde ölü bulundu. İki haftadır kendisinden haber alamadığını söyleyen kardeşinin ihbarı sonrasında eve giden polis, Wannee'nin bu şekilde dondurucuya yerleştirilmiş cesediyle karşılaştı.

Wannee Jiracharoenying’in elleri bağlıydı ve başına bir poşet geçirilmişti.

Cinayet soruşturmasında, Wannee'nin Oom isimli bir arkadaşından şüpheleniliyor. Bu kişinin yurtdışına kaçma ihtimali göz önüde bulundurularak, sınır noktaları kontrol ediliyor.

Polis, öldüğü tahmin edilen tarihten itibaren Wannee'nin banka hesabından para çekildiğini, arabasının ve banka kartlarının da kayıp olduğunu tespit etti.

Bir yandan Oom isimli şahsı arayan Tayland polisi, Withun Sitabut adlı 39 yaşındaki bir erkek için de tutuklama emri çıkardı. Şüphelilerin ülkeden kaçmaya çalışması durumu için Interpol ile temas kurulduğu belirtildi. (DIŞ HABERLER)