Kahve kralı nehir kıyısında ölü bulundu

Hindistan'ın en büyük kahve zincirinin kurucusu V.G. Siddhartha, ölü bulundu. İş insanı ölümünden önce, borçlarla ilgili ifadelerin yer aldığı bir mektup bıraktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan'ın en büyük kahve zincirlerinden biri olan Coffee Day Cafe'nin kurucusu ve sahibi olan iş insanı V.G. Siddhartha, kaybolduktan 2 gün sonra bir nehir kenarında ölü bulundu. Siddhartha, borçlu olduğu yerlere topladığı fonların son kullanımını açıklamakta güçlük çekiyordu.

Pazartesi gününden beri kayıp olan Siddhartha'nın cesedi, Mangalore kentinin hemen dışında bir balıkçı tarafından bulundu. Ceset hastaneye götürüldükten sonra ailesi tarafından teşhis edildi.

60 yaşında hayatını kaybeden iş insanı, ölü bulunmadan önce yazdığı mektupta, 'tüm çabalarına karşı kârlı bir iş modeli yaratamadığını ve tüm hatalardan sorumlu olduğunu' yazdı.

Coffee Day adlı şirketin hisseleri iş insanının kayıp haberinden sonra yüzde 20 oranında değer kaybetti. Şirket bir açıklamada bulunarak, "Ortaklarımızdan destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. (DIŞ HABERLER)