Komünist Parti'den Game of Thrones mektubu: Özür dileyip yeniden çekin!

Game of Thrones dizisinin finalini beğenmeyenlere Rusya Komünist Partisi de katıldı. Partinin Altaylar kolu, yapımcı kuruluş HBO'ya açık mektup yazdı: Derhal özür dileyin ve finali yeniden çekin!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones'un final bölümünden hayal kırıklığına uğrayanlara beklenmedik bir destek geldi. Rusya Komünist Partisi'nin bir kolu, yayıncı kuruluş HBO'ya açık mektup yazarak özür dilenmesini ve final sezonunun yeniden çekilmesini talep etti!

'KÖTÜ SENARYO, KÖTÜ OYUNCULUK, MANTIKSIZ SONUÇLAR'

Partinin Altaylar kolunun genel sekreteri Sergei Matasov'un kaleme aldığı mektupta, "Monarşist rejimlerin yol açabileceği sonuçları göstermesi nedeniyle partimizde bu harika diziye samimiyetle hayran olan birçok kişi var" ifadeleri kullanıldı.

Mektupta, yapımcıların son bölümleri çekerken dizinin hayranlarına kulak vermediği, bunun sonucunda 'kötü bir senaryonun, kötü oyunculukların ve mantıksız sonuçların ortaya çıktığı' savunuldu.

'AMERİKALI İŞÇİLERİN VE EZİLEN SİYAHLARIN VERGİLERİ KÖTÜYE KULLANILDI'

Yapımcıların 'milyonlarca izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattığı' belirtilen mektupta, 'sıradan Amerikalı işçilerin ve ezilen siyahların vergilerinden elde edilen gelirin kötüye kullanıldığı' eleştirisi getirildi.

'DERHAL ÖZÜR TALEP EDİYORUZ'

Komünist Parti, "Game of Thrones dizisinin finalinin yaratıcılarından derhal bir özür talep ediyoruz. Final sezonunun yeni yönetmenler ve senaristlerle zorunlu olarak yeniden çekilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. Komünist Parti, yeni final bölümüne 'Amerikan Komünist Partisi'ndeki yoldaşlarının da müdahil olması gerektiğini' ekledi. (DIŞ HABERLER)