Belçikalı model Yahudi mahallesinde de çıplak poz verdi

İstanbul'da Ayasofya Müzesi'nde verdiği çıplak pozla tartışma yaratan Belçikalı model Marisa Papen, bu sefer de ABD'nin New York eyaletindeki bir Yahudi mahallesinde çıplak poz verdi. Papen, mahalle sakinlerinin kendisini görünce çok sert davrandığını ve polise haber verdiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Türkiye'de Ayasofya, Kapadokya, Eminönü ve Boğaz'da çektirdiği çıplak fotoğrafları ile tartışmalara neden olan Belçikalı model Marisa Papen, bu sefer kamera karşısına geçmek için New York'un Brooklyn bölgesinde yer alan muhafazakar Yahudi mahallelerinden Williamsburg'u seçti.

Ancak genç modeli sokakta çıplak poz verirken gören mahalleliler Papen'in mahalleyi derhal terk etmesini söyleyerek polisi aradılar.

Mahalle sakinlerinin tepkilerinin çok sert olduğunu söyleyen Papen, "Beni camdan gören bir adam bağırmaya başladı, diğeri ise telefonunu kulağına götürerek polisi aradığını söyledi" dedi.

'POLİSE ÇIPLAK DEĞİLİM DİYE YALAN SÖYLEDİM'

Bir anda kalabalık bir grubun etraflarını sardığını ve polisin geldiğini anlatan Papen, "Hemen giyinip polise 'çıplak değildim' diye yalan söyledim ve kısa bir tartışmanın ardından gitmemize izin verdi. Evet, yalan söyledim ama başka seçeneğim yoktu" diye konuştu. (Kaynak: Sputnik)