Hapis cezası aldı yüzüne asit döktü

İngiltere'de dolandırıcılıktan iki yıl dört ay hapis cezası alan Marc Marshall duruşmada yüzüne asit döktü. Marshall ve bir mahkeme görevlisi tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'de dolandırıcılıktan yargılanan bir adam verilen hapis cezasından sonra sanık kürsüsünde yüzüne asit döktü. Marc Marshall adlı kişinin  2016'da polis tarafından gözaltına alınırken de kendini boynundan bıçakladığı belirtildi.

Pazartesi günü Başkent Londra'da gerçekleşen olayda çek dolandırıcılığından yargılanan Marshall, iki yıl dört ay hapis cezasına çarptırıldı. Yüzüne asit döktükten sonra hastaneye kaldırılan Marshall'ın durumunun kritik olduğu bildirildi. Olay sırasında üzerine asit dökülen bir mahkeme görevlisi de tedavi altına alındı.

Kamera kayıtlarından, Marshall'ın mahkeme girişinde güvenlikten geçerken, içinde asit bulunan şişeden bir yudum içtiği de anlaşıldı. Görgü tanıklarına göre 135 bin sterlinlik çek dolandırıcılığı yaptığı suçlamasını kabul eden Marshall yargıcın hapis kararını açıklamasından sonra çığlıklar atarak elindeki şişeyi yüzüne döktü. Marshall'ın yüzü bir anda sararırken etrafa asit kokusu yayıldı. Marshall'ın hayati tehlikesi devam ederken 2016'da polis tarafından gözaltına alındığı sırada kendini boynundan bıçakladığı belirtildi. (BBC Türkçe)