Gerçek Kim gelirken 'Sahte' Kim sınır dışı edildi

Donald Trump ve Kim Jong Un ikinci Nükleer Zirvesi'nde bir araya gelecek. Zirve öncesi Kim'e benzerliği ile tanınan komedyen Howard X. olası bir gösteriye karşı sınır dışı edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Vietnam'da 27-28 Şubat'ta düzenlenecek ikili zirve toplantısında bir araya gelecek. Zirvenin gerçekleşmesine 24 saat kala Kuzey Koreli lidere benzerliği ile tanınan komedyen Avustralyalı Howard X.'in ülkeden sınır dışı edildiği bildirildi.

Kim Jong Un'un benzeri Howard X, Cuma günü Vietnam'a gelerek, Donald Trump'un benzeri Russell White ile medyanın önüne çıkmıştı.

Hanoi Havaalanı'nda ülkeden ayrılmadan önce komedyen Howard X., "Kuzey Korelilerin mizah anlayışı yok. Mizah tüm diktatörlüklere karşı güçlü bir silahtır" dedi. Howard X, iki liderin toplantı yaptığı ilk zirvenin düzenlendiği Singapur'da da gözaltına alınmıştı.

Howard X ile beraber Russell White'ın Vietnam'da kalmasına izin verildiği ancak halka açık herhangi bir gösteri yapamayacağı belirtildi. (Dış Haberler)