Üç Ferrari’ye çarpan garsona yardım kampanyası!

Annesine yardım için sipariş götüren Tayvanlı genç yorgunluktan uyuyakalınca 3 Ferrari'ye çarptı. Ferrarilerin tamiri için 28 yıl çalışması gereken Lin adına yardım kampanyası başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tayvan'da, arabasıyla 3 Ferrari'ye çarpan bir garsonun tamir masraflarını ödeyebilmesi için yardım kampanyası başlatıldı. Kiliselere tütsü satan annesine yardım etmek için bir tapınağa verilen siparişleri götüren Lin Chin-hsiang isimli garson, yorgunluktan direksiyon başında uyuyakalınca 05:40'ta 'sabah manzarası turu'na çıkmaya hazırlanan bir grubun arabalarına çarpmıştı.

Hikayesinin sosyal medyada yayılmasından sonra çok sayıda yardım teklifi alan Lin Chin-hsiang için onlarca kişi, polis karakolunu arayarak tamir ve dava masrafları için yardım teklifinde bulundu. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada Lin'in alkollü olmadığını ve trafik sicilinin temiz olduğu açıklandı. Ferrarileri tamir ettirmek için 28 yıl çalışması gereken garson adına şimdiye kadar 24 bin dolar toplandı.

HASARLAR TAKSİTLE ÖDENEBİLİR

20 yaşındaki Lin Chin-hsiang, annesi ve kardeşleriyle teneke bir barakada yaşıyor. Babası öldükten sonra ailesini geçindirmek için okulu bırakmak zorunda kalmış. Okulu da Lin'i yeniden kabul edeceğini açıkladı. Sosyal medyada birçok kişi de Ferrari sahiplerinden Lin'i affetmelerini istedi. Ancak Ferrarilerin sahiplerinden biri, bu arabayı almak için çok çalıştığını belirterek hasarının ödenmesinde ısrar ettiğini söyledi. Buna rağmen Ferrari sahiplerinin hasarın taksitlerle ödenmesini kabul ettikleri belirtiliyor. (BBC Türkçe)

Etiketler tayvan ferrari garson