Nurmagomedov’dan gazeteciye: Bana aptalca sorular sormayın

Rusya’ya bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nden karma dövüş şampiyonu Habib Nurmagomedov, bir gazetecinin ringe neden Rusya bayrağı ile çıkmadığı sorusuna tepki gösterdi. Nurmagomedov, "Her zaman çıkıyorum. Lütfen bana böyle aptalca sorular sormayın" şeklinde yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son dönemde İrlandalı boksör Conor McGregor'la olan olaylı maçıyla adından söz edilen dövüşçü Nurmagomedov, Ura.ru haber ajansından bir gazetecinin neden ringe Rusya bayrağı ile çıkmadığı yönündeki sorusunu yanıtladı.

Nurmagomedov, "Her zaman çıkıyorum. Dağıstan'ı, Çeçenistan'ı, Kafkasya'yı bilmeyenler, ABD'deki herkes bana Rus diyor. Yani onlar için tek bir milletiz. Önemli olan Rusya halkının milletimizi etnik gruplara bölmemesi. Yani söz gelimi sizin gibiler… Lütfen bana böyle aptalca sorular sormayın" dedi.

UFC dövüşçüsü Tony Ferguson'la ringe çıkacağı yönündeki iddiaları da değerlendiren Nurmagomedov, McGregor'la olan maçının ardından maçlardan uzaklaştırıldığı ve akıbetini 29 Ocak'taki disiplin yargılamasında öğreneceği yanıtını verdi.

Nurmagomedov 6 Ekim'de Las Vegas'taki karşılaşmada, McGregor'u yenerek UFC hafif siklet kemerini korumuştu. Maç sonrası ringin dışına atlayan Nurmagomedov, McGergor'un ekibine saldırmış ve büyüyen olaylara polis müdahale etmişti. (Kaynak: Sputnik)