Trump yazı tura atamadı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın yazı tura atma biçimi dalga konusu oldu. Trump'ın resmi bir maçı başlatmadan önce bozuk parayı havaya fırlatma şekliyle dalga geçiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump, yazı tura atamaması nedeniyle sosyal medyanın diline düştü. Trump'ın ordu ile donanma takımları arasında yapılan 119'uncu Amerikan futbolu maçının açılışında bozuk parayı havaya fırlatması, sonra da birisine parmağıyla parayı yerden almasını işaret etmesi Amerikalılar arasında dalga konusu oldu.

Trump, Philadelphia'daki maçta şöyle görüntülendi:

Bu görüntüler sosyal medyada binlerce kez paylaşılırken, bir kullanıcı "Barack Obama'dan daha yükseğe atmaya çalıştı" diye dalga geçti.

Bir diğer kullanıcı ise 'Trump'ın anlamadığı şeyler' listesi yaptı. Listede şu maddeler yer aldı: "Yazı tura atmak, şemsiyeler, su şişeleri, telefon hoparlörü, ay ve güneş tutulmaları, uzun söcükler, taco, HPV, basın toplantısı, el sıkma, göç, insanlık, coğrafya, Amerikan müttefikleri, dış politika, kampanya kuralları, protokol, çıkar çatışması, vergi, kanun, anayasa..."