Trump'tan gazeteciye: Sen berbat bir insansın

Donald Trump, ara seçimleri değerlendirdiği basın toplantısında CNN muhabiri Jim Acosta'nın kendisine yönelttiği soruya sinirlendi. Trump, Acosta'ya, "Sen berbat bir insansın, CNN için çalışmamalısın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında ara seçimlerin kısa bir değerlendirmesini yaptı. Değerlendirmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump ile CNN muhabiri arasında sözlü münakaşa yaşandı.

Trump, kendisi hakkında olumsuz haberler yaptığını iddia ettiği CNN muhabiri Jim Acosta'ya yaptığı haberler yüzünden kendinden utanması gerektiğini ve elindeki mikrofonu bırakmasını söyledi. Trump, mikrofonu bırakmasını istediği CNN muhabirine, "Sen berbat bir insansın CNN için çalışmamalısın" dedi. Trump'un CNN muhabirinin göçmenlerle ilgili sorduğu soruya sinirlendiği belirtiliyor.

TRUMP'TAN JAPON GAZETECİYE: SENİ ANLAMIYORUM

Trump, basın toplantısında soru soran Japon bir gazeteciye nereli olduğunu öğrenince "Şinzo'ya selam söyle" dedi. Japon gazetecinin sorduğu soruyu ise anlamadığını ifade eden Trump, "Seni gerçekten anlamıyorum" dedi.

Gazetecinin Japonya ile ABD arasındaki ticaret sorusuna ise Trump, "Japonlar büyük bir ülkeye sahip ve başarılı bir başbakana sahip. Ama her zaman söylüyorum Japonya ile ticaretimiz adaletsiz. Biz onların arabalarını alıyoruz ancak onlar bizim arabalarımız söz konusu olunca büyük vergiler getiriyorlar" yanıtını verdi.