Brunson'ın annesi: Bütün gece dua ettik

Türkiye ile ABD arasında krize sebep olan rahip Andrew Brunson'ın ailesi, oğullarının serbest kaldığını Reuters'dan öğrendi. anne Pamela Brunson, "Tanrı'ya şükürler olsun! Çok heyecanlıyım!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de terör suçlamasıyla iki yıla yakın süre hapis tutulduktan sonra bugün mahkeme kararıyla serbest kalan rahip Andrew Brunson'ın anne ve babası, haberi Reuters ajansından öğrendi. Annesi Pamela Brunson, oğlu için duruşma sırasında dua ettiklerini söyledi.

Reuters'ın aktardığına göre, ajans muhabirinin Kuzey Carolina eyaletindeki evlerinden telefonla ulaştığı Pamela Brunson, oğlunun serbest bırakılması kararını ilk duyduğunda sesi titreyerek "Bıraktılar mı?" diye sordu. Ardından da, duruşma sırasında dua ettiklerini ve saat farkından dolayı uyuyakaldıklarını anlattı: "Duruşma sırasında bir gece duasındaydık ve eve dönünce uyuyakalmışız. Bütün gece ayaktaydım. Tanrı'ya şükürler olsun! Çok heyecanlıyım! Bu harika! Bize haber verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Çok mutluyuz!" Pamela Brunson, "Tanrı'nın dünya çapında bunca insanın dualarına yanıt vermesi nedeniyle çok mutluyuz" dedi. (Dış Haberler)

Halavurt: Brunson için güvenlik sorunu oluştuHalavurt: Brunson için güvenlik sorunu oluştu

Rahip Brunson serbestRahip Brunson serbest