Suriye ordusu El Nusra'ya KikiChallenge yaptı

Sosyal medyada furyaya dönüşen KikiChallenge'a Suriye ordusunun askerleri de katıldı. İki asker, İdlib yolunda El Nusra üyelerine KikiChallenge yaparken görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Drake'in 'In My Feelings' şarkısı eşliğinde yapılan meydan okuma furyasına, İdlib operasyonuna hazırlanan Suriye ordusunun askerleri de katıldı. Suriye askerleri, Kaide'nin kolu El Nusra liderliğindeki cihatçılara, sosyal medyada 'InMyFeelingsChallenge' ya da 'KikiChallenge' diye paylaşılan meydan okumayla mesaj gönderiyor.

ORDUNUN RESMİ SAYFASINDAN İZLENİYOR

Suriye ordusunun Facebook sayfasında da yayımlanan videoda iki asker ağır silah yüklü cipte yol alıyor. Direksiyondaki asker, 'Kiki, senin için geldik İdlib'' diyor. Yolcu koltuğundaki asker, artık gelenek olduğu üzere hareket halindeki araçtan aşağı atlıyor. Cipin yanında şarkının sözlerine eşlik ederek dans eden asker, 'KikiChallenge' dansının 'binip sürme' ve 'kalp' işaretlerini de sırasıyla yapıyor.

https://www.facebook.com/syrianmilitary/videos/686813858364174/?hc_ref=ARSMZqULwkzc9go9YP4I1eKoRQy4UETgFbTpFkwcsF-o10oXyQ9dx4z2nm_3uN9WKsg&fref=nf&__xts__[0]=68.ARC4OTMXTRSz4cW95Oeb9qsSTvZ3txjyitfUuoRXExXTb3snT-c8jJVgjOdRXFbIAXyABOhLF7vHnmWWAPoy_LxGt5PiLRtt3qR5JzmJaDtTuD7RgUhSBXGS3tqxZn0oCUw5-G8j549tYd7j54BAsJMF_9IfCe3T6F0xPuSpFi4Zoe6qJ8ch&__tn__=kC-R

Facebook'taki 'Syrian Arab Army @syrianmilitary' sayfasına 12 Eylül'de yüklenen video, cuma 13.30'a dek 53 bin kez izlendi.

KOMEDYEN YOLUN ORTASINDA BAŞLATTI

ABD ve Britanya müzik listelerinde bir numara olan Drake'in 'In My Feelings' şarkısı eşliğinde bu furyayı komedyen Shiggy başlatmıştı. Arabaların geçtiği yolun ortasında 'In My Feelings' eşliğinde tuhaf bir dans yapan Shiggy'nin videoyu Instagram'da paylaşması, şarkının küresel hit haline gelmesine önemli rol oynadı.

Ardından aralarında ünlü isimlerin de olduğu pek çok kişi çıtayı yükselterek bunu bir meydan okumaya çevirdi. Hareket halindeki aracın yolcu koltuğundan atlayanlar kadar direksiyonu bırakarak yola atlayıp dans edenler de oldu. Türkiye'de de Hülya Avşar'ın Ayvalık tatili sırasında yaptığı 'Do the Shiggy' dansına ilişkin, trafiği tehlikeye düşürüp düşürmediğinin belirlenmesi için inceleme başlatılmıştı. (Kaynak: Sputnik)