27 yıl sonra serbest kaldı bir haftada 3 kişiyi öldürdü!

ABD'nin Houston kentinde çeşitli suçlardan 27 yıl hapis yatan ve geçen yıl tahliye edilen Jose Gilberto Rodriguez, bir hafta içinde üç kişiyi öldürdükten sonra yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Uzun süre cezaevinde kaldıktan sonra geçen yıl tahliye edilen ve elektronik kelepçe ile yaşayan 46 yaşındaki Jose Gilberto Rodriguez, bir haftada üç cinayet işledi ve öldürdüğü kişilerden birinin arabasıyla kaçarken 14 dakika süren bir takipten sonra gözaltına alındı.

Polis yetkililerine göre 5 Temmuz’da kelepçesini kırarak kurtulduğu belirtilen Rodriguez, 9 Temmuz’da bir evi soydu. Dört gün sonra, yalnız yaşayan Pamela Johnson adlı 62 yaşındaki bir kadını öldüren Rodriguez, evden kaçarken kadının arabasını çaldı. Ertesi gün bir mağaza çalışanını öldüren Rodriguez, iki gün sonra da yakınlardaki başka bir yatak mağazasının çalışanını vurdu.

Independent'ın haberine göre aynı gün bir otobüs şoförünü de yaraladığı belirtilen zanlı için konuşan Houston Polis Müdürü Art Acevedo, Rodriguez'in yakalanmasından sonraki Twitter mesajında, “Houston artık rahat bir nefes alabilir” dedi. Polis yetkilileri Rodriguez’in cinayetleri neden işlediği sorusuna yanıt vermediğini söylüyor. (Kaynak: Sözcü)