40 milyon liralık düğün hediyesi iade

Prens Harry ve Meghan Markle, 40 milyon lira değerinde düğün hediyesini iade etti. Durumun gerekçesi sarayın katı politikaları olarak gösteriliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere kraliyet ailesinin çiçeği burnunda çifti Prens Harry  ve Meghan Markle 9,3 milyon dolar (40 milyon TL ) değerindeki düğün hediyesini iade etti.

SEBEP SARAYIN HEDİYE KURALLARI

19 Mayıs'ta evlenmiş olan Prens Harry ve Meghan Markle'ın hediyeleri geri çevirme sebebi olarak sarayın armağan politikası gösteriliyor.  Kensington Sarayı, kendilerini hediye verene karşı yükümlülük artında bırakacak herhangi bir ürün, hizmet veya evsahipliğini kabul etmiyor. Kraliyet ailesi bu şekilde bu şekilde ticari markların saray üzerinden kendi reklamlarını yapmalarına engel olmayı hedefliyor.

Prens Harry ve Meghan Markle çifti düğünden haftalar önce kendilerine hediye vermek isteyenlere CHIVA, Crisis, Myna Mahalia Foundation, Scotty's Little Soldiers, StreetGames, Surfers Against Sewage, ve The Wilderness Foundation UK kuruluşlarından birine bağış yapma çağrısında bulunmuştu. (Dış Haberler)