Rusya'da yangın: 11 yaşındaki çocuk komada, ailesi kurtarılamadı

Rusya'nın Kemerovo kentindeki AVM'de çıkan yangında pencereden atlayan 11 yaşındaki Sergei Moskalenko'nun komada olduğu, ailesinin ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya'da Zimniya Vişniya (Kış Vişnesi) adlı AVM'de çıkan yangında ölenlerin sayısı 64'e yükseldi. Yangın esnasında pencereden atlayan 11 yaşındaki çocuk komada, ailesi ise hayatını kaybetti.

Rusya'nın Sibirya bölgesinde Kemerovo kentindeki "Zimniya Vişniya" (Kış Vişnesi) adlı alışveriş merkezindeki yangında ölenlerin sayısının 64'e çıktığı, birçok kişinin hâlâ kayıp olduğu bildirildi. Yangının AVM'nin en üst katında sinema salonları ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı kısımda çıktığı öğrenildi. Yangının başladığı dükkanın kiracısı ve AVM işletme müdürünün de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Rusya'da AVM yangını: Ölü sayısı 64'e yükseldiRusya'da AVM yangını: Ölü sayısı 64'e yükseldi

Sergei Moskalenko'nun pencereden atlayışı kameralara böyle yansımıştı.

PENCEREDEN ATLAMIŞTI

Rusya basınının aktardığına göre, sosyal medyada yayılan görüntüdeki kişi 11 yaşındaki Sergei Moskalenko. Moskalenko'nun ailesinin yangında hayatını kaybettiği, pencereden atlayarak kurtulmaya çalışan çocuğun ise komada olduğu aktarıldı. Yangının çocuk oyun alanı yakınlarında başlaması nedeniyle ölenlerin önemli bir kısmının çocuk olduğu ifade ediliyor. (Dış Haberler)

Rus basınında yer alan haberlere göre yangında hayatını kaybeden çocuklardan bazıları...

Etiketler Rusya Sibirya Kemerovo