FBI Pamela Anderson'ın peşinde!

FBI, Pamela Anderson'ı sorguya çekecek. Anderson'a devlet sırları sorulacak!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikan basını, Wikileaks'in kurucusu Julian Assange ve aktris Pamela Anderson ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı: Assange'ı sık sık ziyarete giden Anderson, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından sorguya çekilecek.

Amerikan internet sitesi Radar Online'a göre FBI, İsveç’te hakkında ortaya atılan bir tecavüz suçlaması üzerine 2012’de Ekvador’un Londra Büyükelçiliği’ne sığınan Assange’ı çeşitli kereler ziyaret eden sinema oyuncusu Pamela Andeson'u sorguya alıp, ‘gizli devlet sırlarıyla’ ilgili neler bildiğini soracak.

İddialar üzerine Assange, “FBI’ın yeni bir hedefi var: Pamela Anderson” diye tweet atarken, Anderson da yine Twitter üzerinden ona, ‘işkence kraliçesi’ hashtag’ini de ekleyerek, “Gina Haspel yönetmedikten sonra, FBI’ın sorgulamasına aldırmıyorum” yanıtını verdi. ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta eski CIA Başkanı Mike Pompeo’yu Dışişleri Bakanı olarak atamış, ondan boşalan CIA başkanlığına da, dünyanın dört yanında teşkilatın işkence merkezlerini ‘bizzat’ yönetmesiyle bilinen, Gina Haspel’ı aday göstermişti. FBI’ın başında ise şu anda Christopher Wray var. (Kaynak: Hürriyet)