'Kullanmayacağım' dedi Snapchat'i düşürdü!

Kylie Jenner’ın, Snapchat’i kullanmayacağını açıklaması, şirket hisselerini düşürdü. Kaybın, 1.3 milyar dolar olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'li model ve reality show yıldızı Kylie Jenner’ın mesajlaşma uygulaması Snapchat’i kullanmayacağını açıkladı. Jenner’ın açıklamasının ardından, şirketin hisseleri düşüşe geçti ve 1.3 milyar dolarlık kayba uğradı.

CNN Türk'ün haberine göre, Kylie Jenner, dün Twitter hesabından, artık mesajlaşma uygulaması Snapchat'i kullanmadığını açıkladı. Jenner paylaşımında, "Yani artık kimse Snapchat'i açmıyor mu, sadece ben mi böyle yapıyorum? Bu çok üzücü" ifadelerine yer verdi.

Jenner, daha sonra açıklamasını yumuşatmak için "Seni hala seviyorum Snap... benim ilk aşkım" yazılı yeni bir tweet attı, ama Snapchat hisselerinin düşüşünü engelleyemedi.

Snapchat hisse senedi fiyatları New York borsasında hızla düşüş gösterdi. Jenner’ın paylaşımın ardından yaklaşık yüzde 8’lik düşüş gösteren hisseler, gün sonunda yüzde 6’lık düşüş ile kapandı. Jenner’ın paylaşımının şirketin hisse senetlerini toplam 1.3 milyar dolar kayba uğrattığı bildirildi.