Londra polisi: Ateş açıldığı bulgusuna rastlamadık

Londra'da bir metro istasyonu yakınlarından silah sesleri geldiği belirtildi. İstasyon ve istasyonun bulunduğu cadde tahliye edildi. Polisin yaptığı açıklamada, ateş açıldığına dair bir bulguya rastlanmadığı duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'de başkenti Londra'da bulunan Oxford Circus metro istasyonunda ateş açıldığı belirtildi.

BBC Türkçe'nin haberine göre, Londra Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Oxford Circus istasyonu yakınlarında ateş açıldığı ihbarı geldiğini ve olay yerine polislerin sevk edildiği duyuruldu. Açıklamada, "terörle bağlantılı olabileceği" düşünülerek polisin müdahale ettiği ve ölü ya da yaralı bilgisi gelmediği aktarıldı.

Görgü tanıkları bölgede patlama sesleri duyduklarını, dumanlar ve kaçan insanlar gördüklerini söyledi. Çok sayıda mağazanın bulunduğu Oxford Caddesi'nde, alışveriş günü Black Friday (Kara Cuma) nedeniyle çok sayıda insan bulunuyordu. Oxford Caddesi'nde bulunanlar tahliye edildi ve en yakın binaya sığınmaları uyarısı yapıldı.

Polisin yaptığı son açıklamada, "Silahla ateş açıldığına dair herhangi bir bulguya ya da bir şüphelinin izine rastlamadık. Ölü ya da yaralı yok" denildi. Metro seferleri de normale döndü.