Duterte, Trump için 'aşk şarkısı' söyledi: Kalbimin yarısısın

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, ABD Başkanı Donald Trump için Filipince aşk şarkısı söyledi. Duterte, "ABD Başkomutanı'nın emirleri doğrultusunda davetsiz olarak bir şarkı söyledim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, ABD Başkanı Donald Trump için Filipince aşk şarkısı seslendirdi. Duterte şarkıyı 'Trump'ın isteği üzerine' söylediğini belirtti.

Pazar günü Filipinler'in başkenti Manila'da Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) zirvesi düzenlendi. Donald Trump da dahil olmak üzere 19 ülke liderinin bulunduğu galada Duterte, Filipinli pop yıldızı Pilita Corrales'in bir aşk şarkısı olan 'Ikaw' (Sen) parçasını seslendirdi.

'KALBİMİN YARISISIN'

Sözleri "Sen benim dünyamın ışığısın, kalbimin yarısısın" şeklinde olan parçanın ardından Duterte, "Bayanlar ve baylar, ABD Başkomutanı'nın emirleri doğrultusunda davetsiz olarak bir şarkı söyledim" sözleriyle salondakileri güldürdü.

Filipinler lideri, özellikle eski ABD Başkanı Barack Obama'ya ettiği küfürlerle ve kendine has üslubuyla gündeme gelmişti. Duterte'nin ABD'yle silah anlaşmalarını bozdu ve kendinden önceki liderlere göre Çin ve Rusya'yla daha yakın ilişkiler kurma çalışıyor. (DIŞ HABERLER)

Duterte: Doğruysa, oğlumu öldüren polisi korurum!Duterte: Doğruysa, oğlumu öldüren polisi korurum!