Babasının 'fazla entel' diyerek görüştürmediği aşkıyla 40 yıl sonra evlendi

Babası 'fazla entel' deyip izin vermedi, yıllarca görüşmediler. İngiltere'de bir çift, 40 yıl sonra bir araya gelip evlendi...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'de tam 40 yıl önce 'aile baskısı' nedeniyle bir araya gelemeyen bir çift evlendi. Bill Brookman ve Madeleine Coburn, hikâyelerini 'kader' diye niteledi.

Çiftin hikâyesi, 1978 yılına dayanıyor. O sırada 23 yaşında olan Bill Brookman, 16 yaşındaki Madeleine Coburn'e çıkma teklif etti. Bill Madeleine'i, yaşadıkları Loughborough kasabasındaki yerel pub'a götürecekti. Ancak Madeleine'in babası, kızının da rol aldığı bir tiyatro oyununu yöneten Brookman'ı fazla 'entel' bulduğu için bu ilişkiye onay vermedi.

30 sene boyunca birbirlerini görmeyen çiftin yolu 2008'de bir kez daha kesişti. İkisi de aynı okul projesinde çalışıyordu. Bill dört yıl sonra Madeleine'e çıkma teklif etti ve onu aynı pub'a götürdü. Bu sene de, BBC Radyosu'nda hikâyelerini anlattıkları programda, canlı yayın sırasında evlenme teklif etti.

Bill, "Kader tuhaf bir şey ve bazen 40 yıl beklemeye değdiğini söyleyebilirim" dedi. Madeleine de, "Daha gençken çıkmamış olmamız, ikimizin de dolu dolu hayatlar yaşamamızı sağladı. Sonra birbirimizi yeniden bulduk ve özel bir şeydi; çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu. (Dış Haberler)