Harvey Weinstein'e bu kez bir erkekten suçlama!

İngiliz aktör Robert Lindsay'den Hollywood'un 'tacizci' yapımcısı Harvey Weinstein'a: Ona tacizleri konusunda kafa tuttuğum için kariyerimi bitirdi!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood'un 'efsanevi' yapımcılarından biri sayılırken bir dizi kadın oyuncunun peş peşe cinsel tacizle itham ettiği, suçlamaları kabul eden Harvey Weinstein'a bu kez bir erkek oyuncudan tepki geldi. İngiliz aktör Robert Lindsay, Weinstein'a bir diğer kadın oyuncuya yönelik tacizi konusunda kafa tuttuğu için kariyerinin mahvolduğunu açıkladı. Lindsay, Weinstein'ın oyuncu Molly Ringwald'a yönelik tacizlerine karşı koyduğu için 1998 tarihli Shakespeare in Love isimli filmin kadrosundan çıkarıldığını söyledi.

Harvey Weinstein

İngiliz oyuncunun iddiası, Ringwald'ın Weinstein'ın tacizlerini anlattığı makalesinin ardından geldi. Lindsay, söz konusu makaleyi Twitter'da paylaşarak şu mesajları paylaştı: "Evet Ringwald haklı çünkü ve Weinstein'e karşı koyduğum için film kariyerime son verdi. Ona karşı koyduğumda, kariyerim üzerindeki etkisinden habersizdim. Shakespeare in Love'da bana rol verilmişti ama o yönetmene 'Lindsay olmayacak' dedi."

Jolie ve Paltrow'dan taciz suçlamasıJolie ve Paltrow'dan taciz suçlaması

Bugün daha çok tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu, "Harvey Weinstein sonuç olarak filmlerle ilgili nefret ettiğim her şeyi temsil ediyor" diye yazdı. (Dış Haberler)

Güç, başarı, para ve seksGüç, başarı, para ve seks