Donna Karan: Harvey Weinstein harika biri!

Harvey Weinstein cinsel taciz suçlamalarını kabul etti. Ünlü modacı Donna Karan yapımcıyı savundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood'un en bilinen yapımcılarından Weinstein hakkındaki cinsel taciz suçlamalarını kabul etti. Weinstein'ın yakın arkadaşı ünlü modacı Donna Karan, yapımcıyı savunarak kadınların 'şehvetli giyinerek bela aradıklarını' söyledi.

Daily Mail'in haberine göre, Donna Karan 'Weinstein'ın harika biri olduğunu' söyledi. kadınların kendisine dönüp bakması gerektiğini vurgulayan Karan şöyle konuştu: "Aynı zamanda şunu düşünüyorum: Kendimiz nasıl sergiliyoruz? Kadın olarak kendimizi nasıl temsil ediyoruz? Ne istiyoruz? Tüm şehvetimizi ve cinselliğimizi sunarak bunu mu istiyoruz? Dünyanın geneline bakıyorsunuz, kadınlarına nasıl giyindiğine ve kendilerini sergileme biçimleriyle nasıl arandıklarını görüyorsunuz. Ne arıyorlar? Bela."

'WEINSTEIN VE EŞİ GEORGINA HARİKA İNSANLAR'

Öte yandan Weinstein ile moda tasarımcısı eşi Georgina Chapman'ın ‘harika' insanlar olduğunu belirten Karan, ünlü yapımcının ‘inanılmaz' işlere imza attığını belirtti.

Karan, "Bence sadece ona bakmıyoruz. Bence bundan çok daha derin bir dünyaya bakıyoruz" diye konuştu.

KARAN ÖZÜR DİLEDİ: CİNSEL TACİZ KABUL EDİLEMEZ

​Karan ise yeni bir açıklamada yayınlayarak yorumlarının ‘çarpıtıldığını' savundu:

"Hayatımı kadınları destekleyerek geçirdim. Hayatım kadınları giydirmeye, onların ihtiyaçlarına dikkat çekmeye, onları güçlendirmeye ve haklarını savunmaya adanmıştır. Açıklamalarım çarpıtıldı ve Harvey Weinstein'ın durumuyla ilgili hislerimi temsil etmiyor."

Cinsel tacizin 'kabul edilemez' olduğunu belirten Karan, bunun kurbanı olan kişilerden özür diledi.