S-400'lerin teslim tarihi belli oldu: En erken 2 yıla

Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir, Rusya'dan alınması planlanan S-400 füzelerinin teslim tarihini açıkladı. Demir, teslimatın en az iki yıl içinde gerçekleşeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye, Rusya'dan almayı planladığı S-400 füzelerinin teslim tarihi belli oldu. Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir, teslimatın en erken 2 yıla gerçekleşeceğini söyledi.

Sputnik'de yer alan habere göre, Türkiye'nin Rusya'dan almak üzere uzun süredir müzakere yürüttüğü S-400 füze sistemlerinin teslimat tarihini Demir, "S-400 Füzelerinin teslimi minimum 2 yılda başlayacak" sözleriyle açıkladı.

ABD'den Türkiye'ye S-400 eleştirisiABD'den Türkiye'ye S-400 eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili "Rusya'dan bu konuda olumsuz bir yaklaşım gelmedikçe biz almakta kararlıyız ama şunu da söyleyeyim; mesela Yunanistan'da S-300'ler var. Ne NATO ne şu anda NATO'nun diğer üyeleri kalkıp da S-300'lerle ilgili herhangi bir şey söylememiştir" ifadelerini kullanmıştı. (DIŞ HABERLER)

ABD'den ilk kez S-400 açıklaması: Türkiye'nin bağımsız kararıABD'den ilk kez S-400 açıklaması: Türkiye'nin bağımsız kararı

Putin'den Türkiye'ye S-400 mesajıPutin'den Türkiye'ye S-400 mesajı