Binlerce kişi Irma Kasırgası'na ateş açacak!

ABD'de bir gencin Facebook'ta açtığı 'Irma Kasırgası'na ateş et' etkinliğine onbinlerce kişi katılmayı planlıyor. Sayfayı açan Ryan Edwards, "Ben bu etkinliği stres ve sıkıntıdan açmıştım ama işler kontrolümden çıktı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Florida eyaleti tarihindeki en büyük kasırgalardan birine hazırlanırken, bireysel silahlanmayı savunan onbinlerce Amerikalı da kasırgaya karşı 'ateş ederek' önlem almaya kalkışacak. 22 yaşındaki bir gencin 'sıkıntıdan' açtığı 'Irma Kasırgası'na ateş et (Shoot at Hurricane Irma)' adlı etkinliğe onbinlerce kişi katılmayı planlıyor.

Ryan Edwards isimli 22 yaşındaki genç, Facebook'taki etkinliği 'stres ve sıkıntı' nedeniyle açtığını söylese de, azımsanamayacak sayıda Facebook kullanıcısı etkinliği ciddiye almış görünüyor. 22 bini aşkın Facebook kullanıcısı etkinliğe katılacağını, 48 bini de katılmayı düşündüğünü belirtti.  Edwards, "Ben bu etkinliği stres ve sıkıntıdan açmıştım ama işler kontrolümden çıktı" dedi.

Ryan Edwards Ryan Edwards

Edwards'ın etkinlik tarifinde, "Bu büyük kabadayıya karşı koyma vakti geldi. Burası bizim evimiz ve kimse bizi buradan atamaz. Irma Kasırgası'na ateş ederken bu savaşta bana katılın ve onu gördüğünüz yerde vurun. Cehennemde yanacak" yazıyor. Etkinliğe katılacağı belirtilen kullanıcılarının kaçının şaka yaptığı ise haliyle bilinmiyor.

irma facebook

ABD'de tarihin en büyük tahliyesiABD'de tarihin en büyük tahliyesi

Irma Kasırgası Karayipler'de en az 22 kişinin ölümüne yol açtı. Kasırga gerisinde büyük hasar bırakarak bugün Küba'ya ulaştı. Irma'nın yarın Florida'yı vurması bekleniyor. (Dış Haberler)