Kanser oldu, sigaraya başlatan arkadaşını öldürdü

Hindistan'da yaşayan Mustakim Ahmed'e gırtlak kanseri teşhisi konuldu. Ahmed, kendisini sigaraya başlattığını iddia ettiği arkadaşını öldürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan'da gırtlak kanseri teşhisi konan Mustakim Ahmed adlı bir adam, kendisini sigaraya başlattığı gerekçesiyle arkadaşını öldürdü.

Sputnik'in Independent'tan aktardığı habere göre, Mustakim Ahmed hastalığının sigara alışkanlığından kaynaklandığını öğrendi. Bir restoranda aşçılık yapan 25 yaşındaki Ahmed, kendisini sigara ve uyuşturucuya başlattığını öne sürdüğü iş arkadaşı Inayat'ı, vurarak öldürdü.

Komiser yardımcısı Sibesh Singh, "Ahmed ve Inayat işyerinde arkadaş olmalarına rağmen, söylentilere göre Inayat işinde daha başarılı ve iyi huyluydu. Ayrıca restoran sahibinin kısa sürede en gözdesi olmuştu" dedi.

'INAYAT'IN ETKİSİYLE ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRDİ'

Ahmed'in sigara ve kullandığı uyuşturucu alışkanlığının, Inayat'ın etkisiyle geliştiği öne sürüldü. Komiser yardımcısı Singh, "Bu süreçte Ahmed gırtlak enfeksiyonu geliştirdi ve doktora gitti. Ahmed, doktorun kendisine, aşırı sigara içtiği için gırtlak kanserine yakalandığını söylediğini iddia etti" ifadelerini kullandı.

'TARTIŞMANIN ORTASINDA ONU VURDU'

Habere göre, performansı düştüğü gerekçesiyle Mustakim Ahmed, işten kovuldu. Memleketi Amroha'ya dönen Ahmed, bir tabanca satın aldı.

Birkaç gün sonra restorana giden Ahmed'in, Inayat'ı işten kovdurmayı başaramazsa onu öldürmeyi planladığı ifade edildi. Singh, "Ve sonuçta olan buydu. Inayat'la kavga etmeye başlayan Ahmed, tartışmanın ortasında onu vurdu" dedi.

Hastaneye kaldırılan Inayat yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan Ahmed ise bir süre sonra yakalandı.