'Boşanmayı durdurdular'

Jolie - Pitt çifti davadan vazgeçmek üzere... Pitt'in alkolü bırakması barışma ihtimalini gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Holywood'un en ünlü çifti Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin boşanmaktan vazgeçmiş olabileceği iddia edildi. Çiftin bir arkadaşı, Pitt'in alkolü bıraktığını, Jolie'nin bu durum nedeniyle boşanma davasında işlemleri durma noktasına gelecek şekilde yavaşlattığını anlattı.

US Weekly dergisine konuşan kaynak, Pitt'in Jolie'yi 'yeniden kazanmak' amacıyla alkolü bırakması sonrası çiftin boşanma davası konusunda aylardır hiçbir şey yapmadığını söyledi. Kayak, "Boşanmadan vazgeçildi. Aylardır davayı ilerletmek için hiçbir şey yapmadılar ve kimse de yapacaklarını düşünmüyor" dedi.

Jolie'nin bir arkadaşı da dergiye, Pitt'in alkolü bırakması ve bu konuda GQ dergisiyle bir röportaj yapmasının durumu değiştirdiğini anlattı. Jolie'nin bu gelişmeden çok etkilendiğini söyleyen kaynak, Pitt'in alkolü bırakmasının 'Jolie'nin tek isteği' olduğunu belirtip, "Bir aileye sahip olmaya bağlılık duyduğunu gösterirse onunla barışabilir" dedi.

Çiftin bir diğer arkadaşı ise "Herkes barışacaklarını düşünüyor. Ayrılmaktan vazgeçip aralarını düzeltmeye karar verdiklerini açıklamaları bir sürpriz olmaz" diye konuştu.

Brad Pitt alkol tedavisi gördüğünü ve bu süreçte heykel yaparak kendisini iyi hissettiğini açıklamıştı. Altı çocuğu olan çift, boşanma kararlarını Eylül 2016'da açıklamıştı. (Dış Haberler)