Oğlundan gazeteci Kadri Gürsel'e mektup: Koskoca ülke senin çıkmanı bekliyor!

Tutuklu yargılanan Cumhuriyet yazarı Kadri Gürsel'in oğlu Erdem Ongun Gürsel, babasına mektup yazdı: Koskoca bir ülke senin çıkmanı bekliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet gazetesi yazar ve çalışanlarının davasında bugün ara karar beklenirken, tutuklu yargılanan gazetecilerden Kadri Gürsel'in oğlu Erdem Ongun Gürsel babasına bir mektup yazdı. Erdem Ongun Gürsel, "Koskoca bir ülke senin çıkmanı bekliyor. Her ne kadar bazıları buna engel olmak istese de" dedi.

Cumhuriyet gazetesinin yayımladığı mektubun tam metni şöyle:

Canım babacığım,

Seni bu süreçte çok özledim. Sen tutuklanıncaya kadar Silivri diye bir yer tanımıyordum. Ancak şu anda hayatımın büyük bir kısmı Silivri’de. 9 aydır ne yapıp ne edeceğimi çok bilemesem de seni çok özledim. Koskoca bir ülke senin çıkmanı bekliyor. Her ne kadar bazıları buna engel olmak istese de. Ama önemli olan bizim, ailemizin seni beklemesi. Her ne kadar senin Silivri’de tutsak kalmana karşı olsam da bu arada bu nedenle birçok yer gezdim ve öğrendim. Bu süreçte seni sadece dört kere görebildim. Ben tabii ki bu konuda isyankârım! Hayatımın en kötü dokuz ayında, bazı kişiler hariç, çevremizdekiler hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Duruşma gününde senin özgür olmanı herkes dört gözle bekliyor. Görüşmek üzere...

Seni çok seven oğlun

Cumhuriyet davası dördüncü günü tamalandıCumhuriyet davası dördüncü günü tamalandı