Gollum Trump olursa!

Gollum'a sinemada ses veren oyuncu Andy Serkis, Trump'ın 'yalan haber' konulu tweetlerini filmdeki sesiyle okudu. Serkis'in Trump'ın uydurduğu düşünülen kelimeyi sorması izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR-  ABD'de aynı zamanda Yüzüklerin Efendisi serisine hayranlığıyla bilinen ünlü talk show sunucusu Stephen Colbert bu haftaki programında dizinin sinema uyarlamasında Gollum'u canlandıran İngiliz aktör Andy Serkis'i ağırladı. Serkis'in Gollum sesiyle ABD başkanı Donald Trump'ın  yalan haber konulu tweetlerini okuması şova damgasını vurdu.

Andy Serkis'in okuduğu tweette Donald Trump "Yalan haber medyası hiçbir zaman bu kadar yanlış, bu kadar kirli olmamıştı. Nefret gündemlerine uyum sağlaması için kasıtlı olarak sahte kaynaklar, yanlış haberler... Üzücü" diyor.

'COVFEFE NE DEMEK KIYMETLİMİSS'

Andy Serkis, aynı zamanda Trump'ın büyük tartışma yaratan "covfefe"(kovfifi) tweet'ini de okumaya başladı. "Olumsuz basın 'covfefe'sine rağmen" diyerek tweet'i okumaya başlayan Serkis Gollum sesiyle, "Bir dakika 'covfefe' ne demek kıymetlimisss" diye sorunca da izleyici kahkahalara boğuldu. Colbert, Serkis'in sorusuna "Bunu kimse bilmiyor. Şahane olan da bu" diye cevap verdi.

Haziran ayının başında Trump'ın basın sözcüsü Sean Spicer, başkanın uydurduğu düşünülen bu kelimeyle ilgili, “Başkan’ın gerçekten ne söylemek istediğini, kendisi ve çok küçük bir grup insanın bildiğini düşünüyorum” demişti. (Dış Haberler)