Televizyona ara veren sunucu hastalığını anlattı

Amerikalı ünlü televizyon sunucusu Maria Menounos geçirdiği beyin tümörü ameliyatı yüzünden kariyerine ara verdiğini açıkladı. Menounos yaşadıklarını People dergisine yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikan E! kanalında sunucu olan ve oyunculuk da yapan 39 yaşındaki Maria Menounos, beyin tümörü operasyonundan hemen sonra televizyondaki sunuculuk kariyerine ara verdiğini açıkladı. Annesinin beyninde de dördüncü evre kansere dönüşmüş olan bir tümör olan Menounos'un bu durumu ameliyata gireceği son ana kadar bu bilgiyi ailesinden sakladığı ortaya çıktı.

Tümorü bir golf topu büyüklüğüne ulaşan Maria Menounos'un ameliyatı başarılı geçti. Doktorları tümörünün tekrar ortaya çıkması için sadece yüzde 6 ihtimal olduğunu söylerken Menounos, "Ben bu konuda her gün bahis oynuyorum" yorumunu yaptı.

'ANNEMİ DUALARINIZDAN ÇIKARMAYIN'

Maria Menounos hastalık ve tedavi sürecini People dergisi için yazdı. Menounos, yazısında en zor kısmın 'ailesine söylemeye karar vermek olduğunu' yazdı. Menounos yazısında özellikle "hastanede her gün bebek gibi ağlarken vedalaştığı" hemşirelere teşekkür ederek, "Hiçbir zaman bu kadar nazikçe tedavi edilmemiştim. Ben iyiyim ama annemin hâlâ tedaviye ihtiyacı var. Annemi dualarınızdan çıkarmayın" diyor. (Dış Haberler)