Köpegi traktörle çarptı kalp krizinden öldü

Köpekler traktörü 'yanlışlıkla' çalıştırdı. Milyoner çiftçi traktör çarptıktan sonra kalp krizine bağlı ani kalp durması sebebiyle öldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere, Somerset bölgesinde yaşayan multi milyoner çiftçi Derek Mead, geçen pazar trajik bir kaza sonucunda hayatını kaybetti. Üç çocuk babası Mead’in, kepçeli çiftlik traktörünün kendisine çarpmasıyla kalp krizine bağlı ani kalp durmasıyla hayatını kaybettiği bildirildi. Öte yandan aynı zamanda gayrimenkul komisyoncusu ve yerel meclis üyesi de olan 70 yaşındaki Mead’e çarpanların, çiftçinin border colli ve terrier cinsi köpekleri olduğu belirtildi.

'KÖPEK TESADÜFEN ARACI ÇALIŞTIRMIŞ'

Köpeklerinden birinin kepçeli çiftlik traktörünün içine girerek tesadüfen aracı çalıştırmış olabileceğini aktaran acılı aile, durumu “korkunç bir kayıp” olarak nitelerken, “Trajik bir kazaya kurban giden babamız ve büyükbabamız Derek Mead hep sevdiği işi yaptı” açıklamasında bulundu. Profesyonel tarım işiyle uğraşan bir aile şirketi olan Mead Group’un yönetim kurulu başkanı Mead, geçimini mandıracılık ve hayvancılıktan sağlıyordu.

Kazanın ardından bölgeye gönderilen iki acil durum müdahale aracı, bir ambulans ve bir hava ambulansının kurtarma çabaları da sonuçsuz kaldı. (Kaynak: Milliyet)