Ünlü birine gidiyordu, uçakta ölü bulundu!

Babası dünyanın en büyük tavşanı olan 10 aylık yavru Simon, Londra-Chicago seferinde öldü. Yetiştiricisi Anette Edwards, "Simon'u alan müşteri çok ünlüydü. Şu an çok üzgün" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikan hava yolu şirketi United Airlines, bir yolcunun zorla uçaktan indirilmesi skandalının ardından bu kez ölü bir tavşan nedeniyle gündemde. Dünyanın en büyük tavşanı olan Darius'un Simon isimli 10 aylık yavrusu, United Airlines uçağında ölü bulundu.

Tavşanın Amerikalı ve 'çok ünlü' bir kişi tarafından satın alındığı ve Londra'dan Chicago'ya gönderildiği United Airlines uçağında öldüğü belirtildi. Simon'un büyüyünce babası Darius'u da geçerek dünyanın en büyük tavşanı olması bekleniyordu.

Tavşanın yetiştiricisi Anette Edwards, İngiliz gazetesi The Sun'a verdiği demeçte hava yolu şirketine tepki gösterdi. Eski bir Playboy tavşan kızı olan Edwards, "Simon uçağa binmeden üç saat önce check-up'tan geçirildi ve çok sağlıklıydı. Çok garip bir şey oldu ve bunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Dünyanın her yerine tavşan gönderdim ve böyle bir şey ilk kez başıma geliyor. Simon'u alan müşteri çok ünlüydü. Şu an çok üzgün" dedi.

United Airlines sözcüsüyse konuyu incelediklerini ve üzgün olduklarını açıkladı. (Dış Haberler)