Dortmund'da patlama: 1 futbolcu yaralandı

Borussia Dortmund futbol takımının otobüsü hareket ettikten sonra patlama meydana geldi. Patlamada Marc Bartra'nın yaralandığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Almanya'nın Dortmund kentinde, Borussia Dortmund futbol takımını stada giderken patlama meydana geldi. Patlamada bir futbolcu yaralandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde bu akşam Borussia Dortmund ve Monaco karşı karşıya gelecekti. Borussia Dortmund'u stada götürecek Westfalen Stadion’a giderken, stada yaklaşık 10 kilometre mesafede Wittbräucker Straße üzerinde patlama yaşandı. Dortmund polisi otobüse yakın noktada 3 patlama meydana geldiğini açıkladı. Borussia Dortmund'un CEO'su Hans-Joachim Watzke, patlamaların bombalardan kaynaklandığı açıkladı.

Patlamanın etkisiyle otobüsün camları kırıldı. Borussia Dortmund'un İspanyol oyuncusu Marc Bartra, kolundan hafif şekilde yaralandı. Ayrıca, oyuncuların güvende olduğu ve statta bir tehlike olmadığı belirtildi.

Patlama nedeniyle Borussia Dortmund-Monaco maçı ertelendi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, maç yarın 19.45'te oynanacak.