Esad'a kızarken Darth Vader 'geldi'!

Suriye saldırısını açıklamadan hemen önce Darth Vader'la görüntülendi, sosyal medyanın diline düştü... Amerikalılar, Başkan Donald Trump'ın Suriye saldırısından hemen önce Air Force One'da çekilen görüntüleriyle dalda geçiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'ye hava saldırısının ele alındığı sanılan Air Force One uçuşunda Darth Vader'la 'birlikte görüntülenmesi' sosyal medyada dalga konusu oldu. Efsanevi Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin 'zalim' karakteriyle Trump'ın aynı karede görüntülenmesi üzerine yüzlerce tweet ve caps paylaşıldı.

Olay perşembe akşamı, Trump'ın Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile görüşmek üzere Mar-a-Lago'daki konutuna gittiği sırada, başkanlık uçağı Air Force One'da meydana geldi. Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike'yi izleyenler, esasında uçaktaki gazetecilerdi. Dünyanın gündemindeyse, Suriye'deki kimyasal kaynaklı ölümler ve Trump'ın 'sert' açıklamaları vardı.

Gazeteciler filmi izlerken, kısa süre sonra başlayacak Suriye saldırısını kurmaylarıyla ele alan Trump bir anda uçağın basın bölümüne geldi. Ve tam da Darth Vader'ın göründüler sahnelerin önünde, "Esad'ın yaptığı şey korkunçtu. Suriye'de olanların insanlık adına bir utanç olduğuna inanıyorum... Bir şey yapılmalı" dedi.

Bu görüntüler sosyal medyanın diline düştü. Twitter kullanıcıları görüntüdeki 'ironi'ye vurgu yaparken, oyuncu John Fugelsang "Donald Trump Esad'a dair fikrini değiştirdi. Ah, bir de 'Rogue One'ı yeni izledi ve şimdi Darth Vader'ın da kötü adam olduğuna inanıyor" mesajını paylaştı.

Bir diğer kullanıcı ise "Trump'ı Darth Vader'la karşılaştırmak Anakin Skywalker'ın anısına hakaret. O daha iyisini hak ediyor. Trump, Palpatine olur. Tartışma bitmiştir" diye yazdı.

Bir diğer kullanıcının şu caps'i de binlerce kez paylaşıldı: