BBC yayınını basan çocukları babaanne savundu!

Sosyal medya, profesör babalarının BBC'yle canlı yayınını basan çocukları konuşuyor. Çocukların babaannesi, "Bilgisayardan ses gelince benimle konuşacaklarını sandılar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BBC'yle canlı yayın yaptığı sırada çocukları odayı basan Profesör Robert Kelly ve ailesi, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Kelly'nin canlı yayında odaya giren iki çocuğu ve onları 'toplayan' eşi hakkında binlerce tweet atılırken, babaanne Ellen Kelly olaya yeni bir perspektif getirdi. Ellen Kelly, "Çocuklar muhtemelen benimle konuşacaklarını sandı" dedi.

Söz konusu 'canlı yayın kazası', Asya uzmanı Amerikalı profesör Kelly'nin, önceki gün Güney Kore'deki evinden BBC'yle Skype bağlantısı yaptığı sırada yaşandı. Kelly tam da Güney Kore'deki iktidar karmaşasının Kuzey Kore'yle ilişkilere yansımasını anlatacakken, odaya önce 4 yaşındaki kızı Marion girdi. 'Dans ederek' ekrana yaklaşan küçük çocuğa sunucu da kayıtsız kalamadı; "Sanırım çocuklarınızdan biri odaya girdi" dedi. Kelly bu sırada gülmemeye çalışarak kızını ekrandan uzaklaştırmaya çalışıyordu ki, bu kez dokuz aylık oğlu James yürüteçle sahneye çıktı.

James yürüteçle ilerlerken, anneleri Jung-a Kim panikle odaya 'daldı'. Jung-a Kim'in BBC yayınını kurtarma amacıyla çocuklarını yaka paça dışarıya çıkarması, bu sırada kitapların yere düşmesi, yürütecin kapı eşiğine takılması, ardından da annenin 'hiçbir şey olmamış gibi' kapıyı çekerken sadece elinin göründüğü sahneler internette viral oldu.

'BOXER'LA OTURUYORDU'

Yorumlarda en çok konuşulan konulardan biri, Kelly'nin yerinden kalkmaması oldu. İnternet camiası, Amerikalı profesörün evinden yaptığı canlı bağlantıda muhtemelen pantolon giymediği konusunda hemfikir görünüyor. Kelly'nin Facebook sayfasına 'tebrik' mesajları yağarken, en çok paylaşılan caps'lerden birindeyse "Şimdi değil, babanız bir profesör" notu yer aldı.

yorum 2


Bir diğerindeyse, "Robert Kelly'nin Kore hakkında ne dediğine dair hiçbir fikrimiz yok ama çocukları ve eşi harika" yazıyordu.

yorum1

BABAANNE: BİLGİSAYARDA BİZ VARIZ SANDILAR

Çocukların babaannesine göreyse, bu canlı yayın baskının arkasında 'çocukların kendisi ve dedeleriyle konuşma hevesi' vardı. Daily Mail'a konuşan 72 yaşındaki Ellen Kelly, "Çocuklar muhtemelen bilgisayardan sesler geldiğini duydu ve bizimle konuştuğunu sandı. Çok komikti. Fakat ne kadar tatlı olursa olsun, umarım oğlum bu nedenle değil, kendi uzmanlığı konusunda ünlenir" dedi. Ellen Kelly, oğlunun biraz utandığını da ekledi. (Dış Haberler)