Trump'ın seks kasedine 1 milyon dolar!

Erkek dergisi Penthouse, ABD'nin müstakbel başkanı Trump hakkındaki 'Seks kasedi var' iddiasına farklı bir açıdan yaklaştı. 'Görmek inanmaktır' açıklaması yapan dergi, kasedi kendilerine geitrene 1 milyon dolar verecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD, sekiz gün sonra görevi devralmaya hazırlanan müstakbel başkan Donald Trump'ın Rusya'da kaydedilmiş bir seks kasedi bulunduğu iddiasıyla çalkalanıyor. Penthouse dergisi, kasedi kendilerine getirene 1 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.

İDDİA NE?

Söz konusu iddia, Trump hakkında hazırlanan bir istihbarat raporunda yer alıyor. Buna göre kaset, Trump'ın Dünya Güzellik Yarışması için gittiği Moskova'da, 2013 yılında çekildi. 'Olay' da, Ritz Carlton Oteli'nde, Başkan Barack Obama ile eşi Michelle'in geçmişte kaldığı bilinen başkanlık suitinde gerçekleşti. İddiaya göre Trump, Obama ailesinden hiç hoşlanmadığı gerekçesiyle, odadaki yatağı 'kirletmek' istedi ve bir grup seks işçisinden küçük tuvaletlerini yatağa yapmalarını söyledi. Rus istihbaratı FSB de, bu görüntüleri kaydetti...

PENTHOUSE: GÖRMEK İNANMAKTIR

Trump'ın kesin bir dille reddettiği bu iddialar bir dizi Amerikan medya kuruluşunda haberleştirilirken, erkek dergisi Penthouse farklı bir yola başvurdu. Dergi, "Bir dizi medya kuruluşu varsayım ve söylentilere dayanan bu haberi yayımlarken, Penthouse olarak biz, bir haberi yayımlamadan önce doğrulatma prensibine bağlıyız. Dolayısıyla, Trump'ın Rus otelindeki eğlencesini belgeleyen FSB kasetlerinin yayın haklarını almak için 1 milyon dolar öneriyoruz. Nihayetinde, görmek inanmaktır" açıklaması yaptı.

Açıklamada, "Penthouse dergisi, kamuoyunu alışılmadık eğlence ile riskli davranışlar arasındaki fark konusunda eğitmekte büyük adımlar atmıştır. Seçilmiş başkanımızın dediklerine inansak da, eğer böyle bir kaset varsa, halkın doğruyu bilmeye hakkı var" denildi. (Dış Haberler)