'Joker' Trump'a ses verdi!

Mark Hamill Joker sesiyle yeni ABD başkanı Donald Trump'ın tweetlerini seslendiriyor. Hamill ilk olarak Trump'ın yeni yıl mesajını okudu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Star Wars serisinde Luke Skywalker'ı canlandırmış olan yıldız oyuncu Mark  Hamill Joker sesiyle yeni ABD başkanı Donald Trump'ın tweetlerini seslendiriyor.

Hamill'in Trump'ı Joker gibi seslendirmesi fikri ABD'li senarist Matt Oswalt'tan çıkıyor. Oswalt attığı bir tweet'te Trump'ın yeni yıl mesajı üzerine "Bu tam da Joker'in katil arıları Gotham'a salmadan önce kuracağı bir cümleye benziyor. Keşke bütün Trump tweetlerinin Hamill tarafından seslendirildiği bir aplikasyon yaratılsa İşte size milyar dolarlık bir fikir" demişti. Mark Hamill'in bilinmeyen bir yönü de 1992 yılından beri Batman'in animasyon versiyonlarında Joker karakterini seslendirmesiydi.

İLK MESAJ YENİ YIL TEBRİĞİ 

Hamill'in seslendirdiği mesajda Trump şöyle diyor: "Düşmanlarım, bana karşı savaşıp kaybedenler, de dahil olmak üzere ve  herkesin yeni yılı kutlu olsun. Onlar şimdi ne yapacaklarını bilemiyorlar" diyor. Hamill'in Trump seslendirmelerinin arkası geleceğe benziyor.