Trump'ın adamı Michelle Obama'ya 'goril' dedi

ABD, yeni başkan Donald Trump'ın New York'taki kampanya sorumlusunun ırkçı açıklamalarını konuşuyor. First Lady Michelle Obama için "Goril Maxie ile mağarada rahatça yaşamasını isterdim" diyen Paladino özür dilemeye niyetli değil.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD, yeni Başkan Donald Trump'ın bir kampanya sorumlusunun Başkan Barack Obama ile eşi Michelle Obama hakkındaki ırkçı sözlerini ve tepkiler üzerine geri adım atmamasını konuşuyor. Trump'ın New York kentinde yürüttüğü seçim kampanyasının eş başkanlarından Carl Paladino, "2017'de en çok ne olmasını istersiniz?" sorusuna yanıtında, 'Obama'nın deli dana hastalığından ölmesini ve eşinin de yeniden erkek olmasını' istediğini söylemişti.

Paladino, "Umarım Obama bir inekle ilişki sırasında yakalandıktan sonra deli dana hastalığına yakalanır. Michelle Obama'nın da yeniden erkek olmasını, Zimbabve'nin taşrasında, goril Maxie ile mağarada rahatça yaşamasını isterdim" ifadelerini kullandı.

Paladino, ırkçı sözleri sonrası sosyal medyadan tepki çekse de geri adım atmadı. 70 yaşındaki işadamı şaka yaptığını savunarak, "İyi Noeller ve yanıtımı beğenmiyorsanız iyi şanslar" dedi. (Dış Haberler)