Maradona: Fidel benim ikinci babamdı

Arjantinli efsane futbolcu Maradona Castro için "ikinci babamdı" dedi. Maradona "Arjantin bana kapılarını kaparken Castro bana kucak açtı" diyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Küba'ın devrimci lideri Fidel Castro'nun ardından en duygusal taziye mesajı Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona'dan geldi. Maradona,  Fidel Castro'nun ölümünü Buenos Aires'ten telefonla aranması sonucu öğrendiğini, şok yaşadığını belirterek 'Son derece üzgünüm. O benim için ikinci bir baba gibiydi" dedi.

Uluslararası futbol haber sitesi Goal. com, Castro için Maradona'nın hayatını kurtaran adam diyor. Sitenin haberine göre. Maradona'nın uyuşturucu kullandığı ortaya çıktığında Castro ülkenin sağlık sisteminin de propagandasını yapabilmek için bunu bir fırsat olarak gördü ünlü futbolcuyu  ‘La Pedrera’ kliniğinde misafir etti. Maradona'nın dostları Castro'nun bu "müdahale"sinin efsane futbolcunun hayatını kurtarmış olabileceğini söylüyor  Diego Armando Maradona ise cenazeye mutlaka geleceğini, Arjantin ona kapılarını kapatırken Fidel Castro'nun ona Küba'nın kapılarını açtığını söylüyor.