Trump'ın başkan olduğunu bilmeyen tek Amerikalı

Amerikalı Joel Chandler siyasetten öyle bıkmış ki, 8 Kasım'dan bu yana başkanlık seçimlerinin sonuçlarını öğrenmeyi reddediyor. Chandler sokakta, "Lütfen bana söylemeyin" yazılı bir tabelayla geziyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de bir adamın, 'siyasi sitemden bıktığı' gerekçesiyle başkanlık seçimlerini kimin kazandığını öğrenmemek için iki haftadır özel bir gayret gösterdiği ortaya çıktı. Joel Chandler, 8 Kasım'dan bu yana haber izlemiyor, sokağa da kulaklık ve bir 'tabela'yla çıkıyor.

Fox News'a konuşan Chandler, seçim gecesi davetli olduğu partiye katılmadığını ve sonuçları öğrenmeden uyuduğunu söyledi. Chandler sabah kimin kazandığını bilmeyerek uyandığında kendisini o kadar 'huzurlu' hissetmiş ki, birkaç saat daha öğrenmeme kararı almış. Ancak o birkaç saat iki haftaya uzamış: Evden çalışan Chandler televizyon açmıyor, dışarıya da çıkmamaya çalışıyor. Çıktığında da, kulaklık takmasının yanı sıra boynuna da "Kimin kazandığını bilmiyorum ve öğrenmek de istemiyorum. Lütfen bana söylemeyin" yazılı bir tabela asıyor.

Chandler, "Keyifli bir cehalet balonunda yaşıyorum. Kendimi bu siyasi velveleden ve dijital medyanın kargaşasından soyutladıktan sonra, cehalet balonumda çok huzurlu hissediyorum" diyor. (Dış Haberler)