Clinton depresyonda: Parkta köpek gezdiriyor

ABD'nin ilk kadın başkanı olmak için yarıştığı seçimlerde ağır bir yenilgi alan Hillary Clinton, seçim gününden sonra ilk kez görüntülendi. Bir seçmeni, Demokrat adayın parkta eşi Bill Clinton'la köpek gezdirdiğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de yıllardır başkanlığa hazırlandığı bilinen ancak seçimlerde siyaset sahnesinin dışından gelmiş tartışmalı aday Donald Trump karşısında ağır bir yenilgi alan Hillary Clinton 'o gece'den sonra ilk kez görüntülendi. Clinton, eşi Bill Clinton'la New York'ta parkta köpek gezdiriyordu.

Çiftin gezisi, Clinton'ın bir hayranı tarafından Facebook'ta paylaşıldı. Demokrat Partili seçmen Margot Gerster, Trump'ın ezici seçim zaferinden sonra kendisini kötü hissettiğini, bu nedenle de köpeğini ve küçük kızını New York'un Chappaqua mahallesinde en sevdiği yerlerden biri olan parka götürdüğünü yazdı. Gerster, Clintonların da mahallesinde bulunan parktaki yürüyüşü hakkında şunları yazdı:

"Oradaki tek kişiler bizdik ve çok güzeldi. Sonra bir hışırtı duydum ve o tarafa baktığımda, Hillary Clinton ve Bill'in köpeklerini gezdirdiğini, benimle aynı şeyi yaptıklarını gördüm. Ona sarıldım ve onunla konuştum, bir anne olarak en çok gurur duyduğum şeylerden birinin, ona oy vermeye giderken kızımı da yanımda götürmek olduğunu söyledim."

Bu fotoğraf, ABD'nin ilk kadın başkanı olmak için yarışan Clinton'ın seçim yenilgisini kabul ettiği konuşmasından sonraki ilk pozu olma özelliğini taşıyor.