Cher: Trump'ın başkan olmasına izin verilmemeli

Hillary Clinton'a destek verenler kervanına ünlü şarkıcı Cher de katıldı. Cher, "Trump'ın Oscar alabilecek bir yalancı" olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hillary Clinton'un sıkı bir destekçisi olan ünlü şarkıcı Cher Cumhuriyetçi adayı Donald Trump'ın "empatiden insaniyetten ve anlayıştan yoksun olduğunu" söyledi. Florida'da parti temsilcileri ve çağrı merkezi çalışanları için düzenlenen moral gecesine katılan Cher, "Trump'ın başkan olmasına asla izin verilmemesi" gerektiğini söyledi.

Cher, Clinton'a destek ziyaretinde Trump'la ilgili ilginç dedikodular da anlattı. İlk olarak Trump'ın İskoçya'da bir golf sahası yaptığı dönemde 92 yaşındaki bir kadının susuz kalmasına sebep olduğunu iddia etti. Cher ayrıca Trump'ın alkolik abisi Fred'in ölümünden sonra eşinin karısının para alamaması için babasının mirasını nasıl değiştirttiğini anlattıktan sonra "kendisi için oy vereceğimiz bir insan kendi ailesini nasıl umursamayabilir" dedi.

Kendisinin de geçmişte kazandığı bir akademi ödülü bulunan Cher, "Trump'ın Oscar kazanabilecek kadar usta bir yalancı olduğunu" iddia etti.