Trump, Lindsay Lohan'ı da hedef almış

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Trump'ın kadınlarla ilgili cinsiyetçi açıklamalarına bir yenisi eklendi. Trump, ünlü yıldız Lohan hakkında 18 yaşında olduğu sırada, "Yatakta harika olmalı. Sorunlu kadınlar yatakta her zaman harikadır" demiş.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – ABD’de Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump’ın kadınlara yönelik aşağılayıcı yaklaşımı konusunda yeni bir ‘skandal’ daha ortaya çıktı. Trump 58 yaşında olduğu 2004 yılında, 18 yaşındaki ünlü oyuncu Lindsay Lohan’la birlikte olmaktan söz edip, “Yatakta harika olmalı. Sorunlu kadınlar yatakta her zaman harikadır” demiş.

CNN’in ortaya çıkardığı söyleşi, Trump’ın o dönem sık sık katıldığı radyo programı ‘The Howard Stern Show’da gerçekleşti. Trump, söz konusu yayında Stern’e, o dönem ailesiyle sorunlu ilişkisi ve madde bağımlılığıyla gündemde olan Lohan hakkında ne düşündüğü soruyor. Stern “Bence çok çekici” deyince Trump önce, “Onda bir şey var değil mi? Fakat çilleri sevmelisin. Onun gerdanını yakından gördüm ve çok çili var. Sen çil sever misin?” diyor.

trump33-2

Programda konu daha sonra Lohan’ın babasıyla sorunlarına geliyor. Stern açıkça, “Bu sorunlu gençle seks yaptığını düşünebilir misin?” diyor; Trump ise “Muhtemelen çok sorunlu ve dolayısıyla yatakta harika. Derinden sorunlu kadınlar, yani gerçekten sorunlu olan kadınlar yatakta her zaman iyileridir” yanıtını veriyor.

JAMIE LEE CURTIS’TEN SERT TEPKİ

Cumhuriyetçi başkan adayı, yaklaşık 10 gündür seçim kampanyasından çok kadınlar hakkındaki aşağılayıcı tavrı ve taciz iddialarıyla konuşuluyor. CNN’in söz konusu kaydı ortaya çıkarmasının ardından da sosyal medyadan tepki yağdı. Birçok kullanıcı, ‘58 yaşındaki bir adamın sorunlu bir genç kadın hakkında bu şekilde konuşmasını’ eleştirdi. En sert tepkiyse, 2003’te meşhur olduğu Freaky Friday filminde Lohan’ın annesini canlandıran oyuncu Jamie Lee Curtis’ten geldi. Curtis Twitter’dan, “Bunu nasıl söylersin. Onun sadece yardıma ihtiyacı vardı” yorumunu yaptı.

jamie-2

Son dönemde kendisini yardım kampanyalarına adayan Lohan’ın sözcüsüyse yıldızın ‘şu an hayatındaki olumlu şeylere odaklandığını’ söyleyerek, “Lindsay başkan adayı Trump’ın sözlerini dikkate almamaya karar verdi. O dünya çapında çocuklara yardım etmekle ilgileniyor” açıklaması yaptı. Lohan son olarak Türkiye’ye gelip Sultanbeyli ve Gaziantep’te Suriyeli sığınmacıları ziyaret etmişti.

Lindsay Lohan Gaziantep'te mültecileri ziyaret ettiLindsay Lohan Gaziantep'te mültecileri ziyaret etti