Rakibini Bill Clinton ile vurmaya çalıştı

Kadınlardan 'seks objesi' olarak söz ettiği kayıtları sızmıştı. Trump, Bill Clinton'ı tacizle suçlayan kadınlarla basın toplantısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de seçimlere yaklaşılırken ikinci 'Başkanlık Tartışması' programı öncesinde Cumhuriyetçi aday Donald Trump, rakibi Hillary Clinton'ın eşi Bill Clinton'la ilgili eski cinsel taciz iddialarını gündeme getirmek üzere basın toplantısı düzenledi.

trumptaciztoplanti1 Trump, 'Bu cesur dört kadın, burada olmak istedi' diye konuştu ve kadınlar Bill Clinton'ın başkanlık döneminde yaşadıklarını anlattı.

FACEBOOK'TAN CANLI YAYIN

ABD'de 8 Kasım'da yapılacak olan başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti adayı Hillary Clinton'a karşı yarışan ve geçtiğimiz günlerde kadınlara yönelik müstehcen sözlerini içeren videosu Amerikan kamuoyunda büyük etki yaratan Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı Donald Trump, Bill Clinton'ı cinsel tacizle suçlayan dört kadınla Facebook üzerinden canlı yayını yaptı.

KADINLAR SONUÇ ALAMAMIŞTI

Bill Clinton'ı, başkanlığı döneminde kendilerine cinsel tacizde bulunmakla suçlayan kadınlar, Donald Trump'ın kadınları cinsel olarak aşağılayan sözlerine karşı, 'söze değil icraata bakılması' mesajı vererek Trump'a yönelik eleştirilerin önünü kesmeye çalıştı. İddialar yıllar önce de gündeme gelmiş ancak hukuki bir sonuç çıkmamıştı.

Trump'ın başı dertte: 'Müstehcen' kaydı sızdıTrump'ın başı dertte: 'Müstehcen' kaydı sızdı

(NEW YORK/DHA)