Jolie ve Pitt anlaştı!

Angelina Jolie ve Brad Pitt, altı çocuklarının geçici velayeti için anlaştı. Pitt, çocuklarını ilk kez bir terapistle ziyaret edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin eşi Brad Pitt'e boşanma davası açmasının ardından çiftten ilk kez bir uzlaşma haberi geldi. Jolie ve Pitt'in, çocuklarının velayeti konusunda bir geçici bir anlaşma sağladığı belirtiliyor.

Amerikan magazin sitesi TMZ'nin haberine göre, anlaşma Los angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri'nin tavsiyesi üzerine yapıldı. Zira çift boşanma davasına kadar velayet konusunda ya bir uzlaşma sağlayacak, ya da her ayrıntısı yakından takip edilecek bir dava süreci başlayacaktı. TMZ, çiftin 20 Ekim'e kadar bir anlaşma yaptığını duyurdu. Buna göre, bu tarihe kadar çocukların velayeti Jolie'de olacak.

Alkol, uyuşturucu ve öfke kontrolü sorunları olduğu, çocuklara şiddet gösterdiği iddia edilen Pitt ise ziyaret hakkını bazı koşullar çerçevesinde kullanacak. Pitt, ilk ziyaretini bir terapistle gerçekleştirecek. Pitt'in sonraki ziyaretleri yalnız yapıp yapamayacağına terapist karar verecek.

Pitt, tarihi önceden haber verilmeyen uyuşturucu ve alkol testlerine de tabi tutulacak. Öte yandan, çift tek tek ve çocuklarla birlikte ailecek psikolojik danışmanlık alacak.