'Angelina Jolie, Brad Pitt'i blokladı'

Hollywood'un en ünlü çiftinin boşanmasına ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, Jolie telefonunu dava açtığı eşinin arama ve mesajlarına karşı 'blokladı'.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - US Weekly dergisinin haberine göre, Angelina Jolie boşanma davasını açtıktan sonra Pitt'le hiçbir temas kurmamak için telefonda 'engelleme' yöntemine başvurdu. Dergiye konuşan bir kaynak, "Angelina Brad'in SMS mesajlarını ve bütün numaralarından gelen aramaları engelledi" dedi.

Çiftin arasının uzun süredir kötü olduğu iddia edilse de, Jolie'nin boşanma davası açmasıyla Pitt'in yıkıldığı öne sürülmüştü. Yne US Weekly'ye konuşan bir kaynak, "Brad tek başına ve bir süredir gözyaşı döküyor. Tamamen savunmasız yakalandı; bunu yapacağını bilmiyordu... Angelina geçmişte boşanma tehdidinde bulunmuştu ama Brad bunu yapacağına inanmıyordu" demişti.

41 yaşındaki Angelina Jolie ile 52 yaşındaki Brad Pitt 12 senedir birlikte. Altı çocuğu bulunan çift, özellikle son dönemde Amerikan magazin basınınca 'altın çift' olarak niteleniyordu.