FBI'dan Brad Pitt açıklaması

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Brad Pitt'in çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasını araştırdıklarını doğruladı. Soruşturma açılıp açılmayacağı henüz net değil.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FBI, ünlü oyuncu Brad Pitt'in çocuklarına şiddet uyguladığı yönündeki iddiaları araştırdığını teyit etti. FBI'dan yapılan açıklamada, soruşturma açılıp açılmayacağına kanıt toplandıktan sonra karar verileceği belirtildi.

Angelina Jolie'nin 15 Eylül'de Brad Pitt'e boşanma davası açmasının ardından, ünlü oyuncunun özel uçaklarında çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Son olarak, Daily Mail gazetesi, çiftin Fransa-ABD yolundayken uçakta kavga etmeye başladığını, Jolie'nin Pitt'le birlikteliğinden önce evlat edindiği oğlu Maddox'un araya girmeye çalıştığı ve Pitt'in Maddox'a 'bir tür' şiddet uyguladığını yazdı. İddiaya göre, uzun süredir ayrılığı düşünen Angelina Jolie boşanma davasını bu olaydan sonra açtı.

Pitt cephesi 'şiddet' iddialarını reddederken, Los Angeles polisi de söz konusu iddialara konu olan olayın uluslararası hava sahasında yaşanması nedeniyle olası bir soruşturmayı kendilerinin değil FBI'ın yürüteceğini açıklamıştı. FBI, İngiliz özerk yayın kuruluşu BBC'nin sorularına yanıt olarak olayla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Pitt ve çocuklarının içinde bulunduğu özel uçağa dair sorularınıza ilişkin; FBI bilgi toplamaya devam ediyor ve federal bir soruşturma açılıp açılmayacağını değerlendirecek."

Sakık, 'Jolie ile Pitt'in boşanmasına neden olan' fotoğrafı paylaştı!Sakık, 'Jolie ile Pitt'in boşanmasına neden olan' fotoğrafı paylaştı!

Brad Pitt yalvarmışBrad Pitt yalvarmış

Angelina Jolie 'cehennemin kapılarını açtı'Angelina Jolie 'cehennemin kapılarını açtı'