Hindistan'da göz göre göre kadın cinayeti

Hindistea Yeni Delhi'de Karuna isimli bir kadın kendisini taciz eden komşusu tarafından sokak ortasında 26 defa bıçaklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de cadde ortasında Hintli bir kadın 26 kez bıçaklanarak öldürüldü. Olaya tanık olan onlarca kişi olaya müdahale etmezken, birçoğu durup seyretmekle yetindiler.

34 yaşındaki katil, New Delhi’nin kalabalık ve işlek caddelerinin birinde bisikletini durdurarak yolda yürüyen 21 yaşındaki öğretmen genç kadını bıçaklamaya başladı.Genç kadına hareketsiz kalıncaya kadar 26 kez bıçak saplayan katil, bununla da yetinmeyip genç kadının kafasına yoldan aldığı taşla vurup, cansız vücudunu tekmeledikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

POLİS TEDBİR ALMADI

NDTV’ nin haberine göre olaydan sonratutuklanan katilin, öldürülen genç kadının komşusu ve boşanmak üzere olduğu belirtildi.Genç kızı daha önce de taciz ettiği belirtilen katil hakkında kızın ailesinin altı ay önce polise suç duyurusu yaptığı ortaya çıktı. İhbara rağmen Karuna isimli genç kızı daha önce taciz eden kastil hakkında bir işlem yapılmadığı öğrenildi.Karuna'nın ailesi, cinayeti ve polisin tavrını kızlarının cenazesini almak üzere geldikleri hastane önünde protesto ettiler.

(DHA)