Anne karnındaki bebeğe orangutan şefkati

Bir orangutanın anne karnındaki bebeğe gösterdiği sevgi sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Orangutanın bebeği öptüğü video en az 16 milyon defa paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya, yedi aylık hamile bir kadının karnını cam kafesin arkasından okşayıp bir öpücük konduran 'duygusal' orangutanı konuşuyor. İngiliz bir çiftin yayınladığı video milyonlarca defa paylaşıldı.

Video ocak ayında, 20 yaşındaki Kayley Bettany'nin yedi aylık hamile olduğu sırada Essex'teki Colchester Hayvanat Bahçesi'nde çekildi. Çiftin yeni yayınladığı görüntülerde, orangutan Rajang, Bettany'nin cam kafese yaklaştırdığı karnını uzun süre okşadıktan sonra kulağını yaklaştırıp bebeği dinliyor ve bir öpücük konduruveriyor.

Bettany çifti videoyu, mart ayında doğan bebekleri Brooke ile birlikte Rajang'ı ziyaret ettikten sonra internette yayınlandı. Kayley Bettany, "Bir orangutanın böyle davranabileceğini hiç düşünmezdim. Gözünde bir damla yaş bile vardı. Bunu dünyayla paylaşmak zorundaydık çünkü harika bir andı" dedi. Bettany'nin Facebook'tan paylaştığı görüntüler 16 milyon defa paylaşıldı.

Bu görüntüler, Rajang'ın babalık içgüdüsünü ilk kez ortaya koyuşu da değil. 48 yaşındaki Rajang, geçen sene de yine hamile bir kadının karnını cam kafesin arkasından okşamıştı.

bebek

Etiketler orangutan