Trump'ın kuyumcusu Clinton'a çalışıyor!

ABD'de Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın kızı, mücevher satın aldığı bir mağazadan beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı: "Ödediğiniz parayı Hillary Clinton'a bağışlıyoruz."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, internet üzerinden satın alırken başına en son düşüneceği şey geldi... Firmanın sahipleri, Ivanka Trump'tan gelen parayı, babasının temsil ettiği her şeyin aksi yönünde harcayacaktı. Zira firma bu parayı, Demokrat Başkan adayı Hillary Clinton'ın kampanyasına, göçmenlere ve bireysel silahlanma karşıtı bir kuruluşa bağışlayacaklarını duyurdu.

'UMARIZ TADINI ÇIKARIRSIN'

Firmanın kurucuları Jill Martinelli ve Sabine Le Guyader Instagram'da paylaştığı mektupta şöyle yazıyordu: "Sevgili Ivanka, internetten verdiğin sipariş için çok teşekkür ederiz! Yaptığın alışverişten elde ettiğimiz kazancı Amerikan Göç Konseyi'ne, Everytown Silah Güvenliği Konseyi'ne ve Hillary Clinton'ın kampanyasına cömert bir biçimde bağışladığımızı sana bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Umarız yeni mücevherlerinin tadını çıkarırsın."

trump mucevher

İki iş kadını, Refinery29 sitesine yaptıkları açıklamadaysa, Donald Trump'ın başkanlık kampanyasından rahatsız oldukları için böyle bir adım attıklarını anlattı: "Ivanka Trump'ın siparişini alır almaz, parayı bizim ideallerimize daha yakın kuruluşlara bağışlamak zorunda hissettik."